Elkészítés: A paprikákat vagy kicsumázzuk (esetleg félbe vágjuk), vagy levágjuk az alját, és a maradékba halmozzuk a tölteléket.
A töltelékhez a vízbe áztatott, majd kicsavart zsemlét összekeverjük 1 tojással, 3 szelet apróra vágott főtt sonkával, 1 gerezd apróra vágott fokhagymával, a petrezselyemmel és a fűszerekkel. Ezzel töltjük a paprikákat.
Kivajazott hőálló edénybe lerakjuk, tetejére esetleg reszelt sajtot teszünk, majd összesütjük. Mikróban is elkészíthető, ha grilles, kombinált üzemmódban is. Saláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.