Elkészítés: A megmosott csirkemell filét kis, gusztusos csíkokra vágjuk. A húst a fűszerkeverékkel alaposan bekenjük, majd a préselt fokhagymával dúsított joghurtba forgatjuk. Ezután lefedjük és hűtőben fél-egy napig pácoljuk. Serpenyőben kevés olívaolajat hevítünk, és a bepácolt hússzeleteket magas lángon kisütjük (ha még hűtőhideg a hús, akkor eléggé fröcsköl eleinte, ezért célszerű kicsit korábban kivenni a hűtőből). A félig kisült húsokat meglocsolhatjuk kevés édes pezsgővel, így karamellizálódnak, de enélkül is kiváló ízvilágot, és szuper lágy húst kapunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.