Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 180C fokra. Kivajazunk egy tortaformát vagy őzgerincformát.
Egy lábasban összekeverjük a kukoricadarát, a cukrot, a tejet, az olajat és a vajat, és közepes lángon, folyamatosan keverve sűrűsödésig főzzüg, Akkor jó, ha elválik az edény falától. Hagyjuk hűlni.
Amikor már csak langyos, belekeverjük az ánizst, a vaníliát és a tojássárgákat, beleszitáljuk a sütőport, robotgéppel alaposan átkeverjük, majd hozzáadjuk a keményre vert tojásfehérje 1/3 részét, jó krémesre keverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a maradék tojáshabot.
Belesimítjuk a formába, és 45 percig sütjük, tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e.
Porcukorral meghintve, szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.