Elkészítés: A csirkemellet vékony, de hosszú csíkokra vágjuk, lehetőleg 8 vagy 16 csíkra. A pácot összeállítjuk, a húscsíkokat beleforgatjuk, majd lefedve a hűtőben pihentetjük pár órát.
A zsemlemorzsát a szezámmaggal fele-fele arányban összekeverjük, és a pácléből kivett húscsíkokat megforgatjuk benne, majd forró olajban kisütjük.
A zöldsalátához a jégsalátát hosszúkás, vékony csíkokra, a többi hozzávalót apró kockákra vágjuk.
A tortilla lapokat felmelegítjük, mindegyik közepére húscsíkot és zöldsalátát teszünk, feltekerjük, majd tartárral és esetleg csípős szósszal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.