Elkészítés: Leöntjük a gyümölcskonzerv levét. A levet a joghurttal és a tejjel alaposan összeturmixoljuk. Ízlés szerint adunk hozzá cukrot, vaníliás cukrot, majd beletesszük a kókuszreszeléket is, és ismét összeturmixoljuk. A konzerv gyümölcsöt edénybe tesszük, ráöntjük a turmixot. Meghámozzuk a kivit, kettőtt felkockázunk, azt is a levesbe tesszük. A maradék kivit felkarikázzuk, a kivikarikákkal és a citromkarikákkal díszíthetjük a tálkák peremét. Jól behűtve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.