A vízben feltesszük főni a cukrot néhány karika citrommal, szirupot főzünk belőle.
Egy edényben feltesszük melegedni a tejet 1 dl olajjal és csipet sóval. Ha felforrt, levesszük a tűzről és egyszerre beleöntjük a lisztet. Addig keverjük, míg sima lesz. Kihűtjük, majd egyesével hozzákeverjük a tojásokat és a sütőport.
Felhevítjük az olajat, és nyomózsák segítségével 4-5 centis rudakat nyomunk az olajba. Aranysárgára sütjük.
A kész tulumbát tálba rakjuk, leöntjük a sziruppal. Ha beitta a szirupot, lehet fogyasztani.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.