Az őzgerincben készült házi Túró Rudihoz a túrót villával összetörjük, hozzákeverjük a cukrot, vaníliás cukrot, a tejfölt, a citrom reszelt héját, és simára keverjük.
Az étkezési zselatint 2 dl vízben felmelegítjük, és amikor kissé lehűlt, a túróhoz keverjük. A masszát hideg vízzel kiöblített őzgerincformába öntjük és hűtőszekrényben tároljuk 1-2 óráig.
Ezután a formát forró vízbe mártjuk, a tartalmát egy tálra borítjuk és visszatesszük a hűtőbe.
A csokit gőz felett felolvasztjuk 2 evőkanál olajjal és rákenjük, megszilárdulás után szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.