Elkészítés: A lisztből és a margarinból 3 tojás sárgájával, a tejjel, a sütőporral és 5 dkg cukorral tésztát gyúrunk, 2 cipóba vesszük, majd tepsi nagyságúra nyújtjuk.
A maradék cukrot 4 tojásfehérjével és a citromlével kemény habbá verjük. A túrót és a citrom héját hozzáadjuk, elkeverjük.
Az egyik tésztát a sütőpapíros tepsibe fektetjük, rásimítjuk a túróhabot, majd a másik tésztával befedjük. A maradék tojássárgával megkenjük, és előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük, majd porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.