Elkészítés: A lepényhez egy nagyobb tálba tesszük a túrót, a tojásokat, a tejfölt, az olajat, sót, borsot, és az egészet gépi habverővel jól eldolgozzuk. Majd beletesszük a sütőporral elkevert lisztet, és annyi tejet adunk hozzá, hogy tejföl sűrűségű masszát kapjunk. Félretesszük pihenni, míg a ragut elkészítjük.
A raguhoz egy magasabb falú serpenyőben olívaolajat hevítünk, rádobjuk a felaprított újhagymát, hozzáadjuk a bébi répát, ízlés szerint megsózzuk, borsozzuk. Átforgatjuk, és mikor már eléggé felhevült, hozzáadjuk a bort, kiforraljuk az alkoholt, majd egy kevés vizet hozzáadva fedő alatt pároljuk pár percig. Mikor a répa roppanósra párolódott, hozzáadjuk a kukoricát és a lecsepegtetett tonhalat. Beletesszük a tejszínt és a felaprított kaprot, az egészet 2-3 perc alatt összeforraljuk.
A lepények mindkét oldalát - olajjal vékonyan kikent serpenyőben, mint a palacsintát - megsütjük.
Tányérra téve egyik felükre rászedjük a forró ragut, ráhajtjuk a másik felüket, megszórjuk aprított kaporral, és 1-2 gerezd lime-ot vagy citromot kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.