Elkészítés: Először a tölteléket készítjük el, hogy az ízek összeérjenek. A túrót, a tejfölt, a porcukrot és a vaníliás cukrot egy kisebb tálba öntjük, villával összenyomjuk és összekeverjük, hogy krémes állagot kapjunk. A végén hozzáadjuk a müzlit, egyet-kettőt keverünk rajta, majd lefedve hűtőbe tesszük.
A palacsintatésztához a lisztet, a kristálycukrot, a vaníliás cukrot, a sót, a tojást, az olajat, a citromhéjat és a szódát robotgéppel elkeverjük, közben folyamatosan hozzáadjuk a tejet. Ha már csomómentes, palacsintasütőben kisütjük a palacsintákat.
A palacsintákat megtöltjük, fogyasztás előtt porcukorral díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.