Elkészítés: A lisztet és a sütőport összekeverem, belereszelem a citrom héját. A margarint habosra keverem a cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadom a tojásokat és a csipet sót. Nagyon jól kikeverem. Hozzáadom a túrót, a lisztes keveréket és a citrom levét. Belekeverem a mandulát, a mazsolát, a meggyet stb.. (Ha nagyon kemény, kevés rumot vagy rumaromát is önthetünk hozzá, amiben megáztattuk a mazsolát és a meggyet.) Kikent, kilisztezett őzgerinc- vagy kuglófformába öntöm. Előmelegített sütőben megsütöm. Tűpróbával megnézem, megsült-e. Ha kicsit kihűlt, kiborítom, csokimázzal vagy porcukorral díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.