Először is felvágtam a hozzávalókat és közben elősütöttem a kolbászokat csak úgy, hogy éppen megpiruljanak, mert még sülni fog. Én mindenből kb. 30 dkg-ot vágtam fel.
Megnyitottam a megmosott sertéstarját, kiklopfoltam egészen addig míg szép vékony lett.
Úgy 2 dl pizzakrémet kentem a húsra, hogy szépen befedje.
Rétegeztem a hegyes erős paprika és a vöröshagyma hasábokat és ezután jó bőségesen elterítettem rajta a csípős virslit. Megszórtam reszelt sajttal és szorosan feltekertem.
Megtűzdeltem hurkapálcával, hogy ne nyíljon szét sütés közben és megszórtam tarka borssal.
200 fokos sütőben készre sütöttem. Tűpróbával ellenőrizhető, hogy mennyire puhult meg a hús.
Megjegyzés
Főleg azoknak ajánlom, akik szeretik a csípőset, mert tényleg tüzes, de lehet lágyabb egy kis tejfölös sajtmártással. Vagy lehet tüzesebb tekeréskor hozzáadott halapenjo paprika karikákkal. Jó főzést és jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.