Elkészítés: A kakaós tortalaphoz a lisztet, a kakaóport és a sütőport összekeverjük. Az egész tojásokat a cukorral 10 perc alatt elektromos habverővel habosra verjük, apránként hozzáadjuk a vizet és az olajat is. Jó kiverjük, és egy fakanállal hozzákeverjük a szárazanyagokat. 26 cm-es kapcsos formában 180 fokon készre sütjük. Tűpróba!
Először gesztenyeszíveket készítünk. Ehhez a gesztenyemasszát villával összetörjük, meglocsoljuk rumaromával, összegyúrjuk. Dió nagyságú golyókat készítünk, majd csepp alakúra formázzuk. A cseppek szélesebb részét tenyerünkkel megnyomjuk, a hegyesebbik végét olvasztott csokoládéba mártjuk.
A tortakrémhez a pudingot a cukorral és a tejjel megfőzzük, majd kihűtjük. Kikeverjük nagyon habosra a margarint. A gesztenyemasszát összetörjük. Ha kihűlt a pudingunk, hozzákeverjük a margarint, a gesztenyemasszát, a rumaromát és a vaníliás cukrot.
A piskótát 3 lapra vágjuk, a krémmel megtöltjük.
A behűtött tejszínt nagyon kemény habbá verjük, a torta oldalát és tetejét bevonjuk, és habrózsával díszítjük. A habrózsák közé teszünk egy-egy szívet.
A csillagok és kis fenyők készítésekor a csokoládét felolvasztjuk, és fóliára öntjük, egyenletesen elsimítjuk. Amikor majdnem teljesen megdermedt, kicsi csillag- és fenyőformákkal kiszúrjuk, és a tortát díszítjük vele.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.