Elkészítés: A kakaós tortalaphoz a lisztet, a kakaóport és a sütőport összekeverjük. Az egész tojásokat a cukorral 10 perc alatt elektromos habverővel habosra verjük, apránként hozzáadjuk a vizet és az olajat is. Jó kiverjük, és egy fakanállal hozzákeverjük a szárazanyagokat. 26 cm-es kapcsos formában 180 fokon készre sütjük. Tűpróba!
Először gesztenyeszíveket készítünk. Ehhez a gesztenyemasszát villával összetörjük, meglocsoljuk rumaromával, összegyúrjuk. Dió nagyságú golyókat készítünk, majd csepp alakúra formázzuk. A cseppek szélesebb részét tenyerünkkel megnyomjuk, a hegyesebbik végét olvasztott csokoládéba mártjuk.
A tortakrémhez a pudingot a cukorral és a tejjel megfőzzük, majd kihűtjük. Kikeverjük nagyon habosra a margarint. A gesztenyemasszát összetörjük. Ha kihűlt a pudingunk, hozzákeverjük a margarint, a gesztenyemasszát, a rumaromát és a vaníliás cukrot.
A piskótát 3 lapra vágjuk, a krémmel megtöltjük.
A behűtött tejszínt nagyon kemény habbá verjük, a torta oldalát és tetejét bevonjuk, és habrózsával díszítjük. A habrózsák közé teszünk egy-egy szívet.
A csillagok és kis fenyők készítésekor a csokoládét felolvasztjuk, és fóliára öntjük, egyenletesen elsimítjuk. Amikor majdnem teljesen megdermedt, kicsi csillag- és fenyőformákkal kiszúrjuk, és a tortát díszítjük vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.