Elkészítés: A sáfrányt 2 evőkanál forró vízbe áztatjuk, a halakat felkockázzuk.
Az olajban puhára pároljuk a felszeletelt hagymákat, majd felöntjük a leveskockából készített 9 dl lével. Beletesszük a chilit, és kis lángon, lefedve 15 percig főzzük. Hozzáöntjük a bort, beletesszük a sáfrányt és a halat, sózzuk, borsozzuk, tovább főzzük 6-8 percig, a vége felé hozzátesszük a tésztát is.
Végül óvatosan belekeverjük a tojássárgával elkevert tejfölt, és csendesen további 2-3 percig főzzük anélkül, hogy felforrna. Majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.