Elkészítés: A vékony csíkokra vágott marhahúst vagy vadhúst az olajon nagy lángon pirosra sütjük. Az apróra vágott hagymát és fokhagymát hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, meghintjük majoránnával, kakukkfűvel és pirospaprikával, majd felengedjük borral. Fedő alatt puhára pároljuk, szükség szerint vízzel felöntjük.
A szalonnát apró kockára vágjuk, zsírját
kiolvasztjuk. Kivesszük a pörcöt, és ebben a zsírban pirítjuk meg a gombát. Zsírjára sütjük, majd a gombát a feldarabolt paprikával és paradicsommal a húshoz adjuk. Készre pároljuk.
Köretként sós palacsintát sütünk, amit metéltre vágunk. A tojást tejföllel összekeverjük, és ebbe tesszükm a pörcöt. Ráöntjük a metéltre vágott palacsintára, reszelt sajttal megszórjuk, és sütőben pár perc alatt megsütjük.
A vadásztokányt a sajtos-tejfölös palacsintametélttel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.