A borókabogyót, szemes borsot és a köménymagot mozsárban összetörjük. Kacsazsíron megpirítjuk a fűszereket, majd rátesszük a hagymát és üvegesre pároljuk.
Ha a hagyma üveges, akkor rátesszük a húst és nagy lángon kérgesítjük. Amikor a hús szép piros, akkor visszavesszük a tűzhely hőmérsékletét.
Hozzáadjuk a paradicsomot, a paprikát, amikor összerotyogtak, félrehúzzuk a tűzről és rátesszük a füstölt pirospaprikát. Hozzáöntjük a vörösbort, és 2-3 óra alatt puhára főzzük. Papardelle tésztával és savanyúsággal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.