Elkészítés: Miután alaposan megmostuk a húst, apró darabokra vágjuk. Felolvasztjuk a disznózsírt, beletesszük a húsdarabokat. Kissé megpirítjuk, miközben a vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. A sárgarépát kb. 2 cm hosszú vékony csíkokra vágjuk. Mikor a hús kezdi megváltoztatni a színét, hozzáadjuk a hagymát, a petrezselymet, a sárgarépát, a babérlevelet és a fűszereket ízlés szerint, majd felöntjük 2 dl borral. Megkavarjuk, és lassú tűzön, lefedve pároljuk. (Én félkész állapotban hozzá szoktam tenni a nyúl máját is.) Amikor a hús már majdnem kész, hozzáadunk egy üveg zöldborsót (a leve nélkül) és 1 dl bort, és jól felfőzzük. Amikor megpuhult a hús, kivesszük és félretesszük. A borsós szoszba 1 evőkanál lisztet teszünk, miközben lassan kavarjuk, amíg besűrűsödik. Hozzáadjuk a paradicsomlevet is. Visszahelyezzük a húst, és tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.