Elkészítés: A lazacot 4 egyforma szeletre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk a szeletek mindkét oldalát.
A zöldségeket nagyon finomra, apróra kockázzuk. Az olívaolajból, tormából, citrom facsart levéből ízlés szerint sóval, borssal dresszinget készítünk. Botmixer segítségével finom habosra dolgozzuk. A zöldségeket összekeverjük a dresszinggel.
A lazacot frissen sütjük ki egy serpenyőben az olvasztott vajon. Először a bőrös felével lefelé, majd mikor az ropogósra sült, a másik oldalán is kb. 3 perc alatt aranybarnára sütjük.
A pikáns zöldséges szósszal tálaljuk. Gyors, egészséges vacsora.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.