A vanília fagyi elkészítéséhez a tojásokat, a cukrot, a vaníliás cukrot és a tejszínt kikeverjük. Egy kevés tejet öntünk a kikevert masszára. A többi tejet felforraljuk.
Ha felforrt, hozzáöntjük a vaníliás tojást, és lassú tűzön óvatosan kavargatva főzzük, vigyázva, hogy ne túrósodjon el.
Műanyag tálba öntjük. Amint kihűlt, a agyasztóba tesszük. 15 percenként átkeverjük, míg szép, krémesre megfagy. Málnaöntettel, csokiszósszal kínálhatjuk.
Megjegyzés
A receptet Szilviaa, a fotót Ancika küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.