A tésztát kitekerjük, kiszúrunk belőle 6 db egyforma nagyságú kört. A tejet felforraljuk. Habosra keverünk 2 db tojássárgáját kétféle cukorral és a keményítővel, majd a cukros tojást a meleg tejhez öntjük, és kevergetve, 3 perc alatt az egészet sűrűre főzzük. Egy tálba tesszük, és hagyjuk kissé kihűlni.
A vaníliás krémet és az átkevert lekvárt az előkészített tésztadarabokon elosztjuk úgy, hogy körben kb. 1 cm-t szabadon hagyunk. Mindet félbe hajtjuk, a széleket kissé összenyomkodjuk.
A megmaradt tojássárgáját simára keverjük 2 ek vízzel. A keverékkel átkenjük a töltött párnácskákat, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük őket, végül 200 fokra előmelegített sütőben, kb. 20 perc alatt aranysárgára sütjük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.