Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, rögtön 2 lapba kinyújtjuk, tepsi hátoldalára tesszük, sűrűn megszurkáljuk, hogy ne legyen hólyagos, és előmelegített sütőben megsütjük.
A vízből annyit tegyünk félre, amennyivel a pudingot elkeverjük. A többi vizet tegyük fel forrni a cukorral és a vaníliás cukorral. A tojásfehérjét verjük habbá. A forrásban lévő vízbe főzzük meg a pudingot. Vegyük le a tűzről, és óvatosan keverjük bele a habot. Főzzük még 1-2 percig, majd a forró krémet rögtön a tészta lapok közé töltjük, hagyjuk kihűlni, megpuhulni, végül porcukorral szórjuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.