Elkészítés: Leöblítjük a babot, és krumplitörővel összetörjük. Kevés olajon megpirítjuk a hagymát és fokhagymát, és hozzákeverjük a babpüréhez, sózzuk, beleütjük a tojást. Annyi főtt rizst teszünk bele, hogy sűrű masszát kapjunk. Ha túl sűrű, lehet tenni bele még egy tojást vagy kis vizet. Hozzákeverjük az aprított petrezselymet.
Kis fasírtokat formázunk belőle, és megsütjük olajban kb. 5 perc alatt oldalanként.
Kettévágott zsemlékbe tesszük, amiket megkenünk majonézzel, ketchuppal, mustárral ízlés szerint, teszünk bele salátát, paradicsomot, uborkaszeleteket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.