Elkészítés: A karajt megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk. Lisztben, majd felvert tojásban és zsemlemorzsában megforgatjuk, és olajban kisütjük.
A búbos húshoz a húst vékony szeletekre vágjuk, fűszerezzük, olajban pirosra sütjük, majd tepsibe tesszük. A tejfölt kikavarjuk a reszelt sajttal, sóval, pirospaprikával, minden hússzeletre halmokat teszünk belőle, és készre sütjük.
A sonkatekercshez a tömlős sajtot kinyomjuk, összekeverjük a mustárral, a főtt tojás sárgájával, sóval. Mindegyik sonkára teszünk belőle, és feltekerjük.
A sünihez hosszú csíkokat vágunk a pritamin paprikából, beleszurkáljuk a főtt tojásba, a szeme szemes borsból van.
A kaszinótojáshoz a tömlős sajtot kinyomjuk, összekeverjük a tojás sárgájával, sóval, borssal, és visszatöltjük a tojásba.
Ízlés szerint elrendezzük egy nagy tányéron, és fogadjuk a vendégeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.