Elkészítés (kb 2xfél óra): Kezdd el előmelegíteni a sütőt! Végy elő egy jó nagy edényt! A póréhagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, olajon kicsit megfonnyasztuk, rátesszük a kockára vágott husit és/vagy a csirkecombokat, és picikét megpirítjuk. Amikor már szép aranyló színben pompázik, akkor ráöntjük a víz és főzőtejszín keverékét, és belekeverjük a Knorr alapo(ka)t és a fűszereket. (Ha 1 alapot használunk, az egész locsogósabb lesz, ami azért is jó, mert a sütőben lesz bőven elfőhető-felszívható leve mind a tésztának, mind a zöldségnek. Viszont ha 1 alapot használunk, akkor szükség van még további fűszerezésre, lásd a hozzávalók között. Ha 2 alapot használunk, akkor nem kell plusz fűszerezés, annál inkább kell majd bele még 1-2 deci víz.) Amikor felrotyog, akkor beleöntjük a tésztát és a zöldségkeveréket, jól összekutyuljuk, és hagyjuk felforrni. Amint felforrt, lekapjuk a lángról, és egy jó nagy tésztázós (lasagnés) tepsibe meregetjük át az ételt. Lehet reszelni is sajtot a tetejére, bár én csak a sütés vége felé szoktam ráreszelni. Eddig kb. fél órát vesztegettünk el a vendégvárás idejéből! :) Úgyhogy uccu be a sütőbe! A sütőben kb. fél óra alatt szépen megsül, addig előkészíthetjük a vendégvárás egyéb eszközeit kényelmesen. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.