Elkészítés: Egy kis fazékba összeöntjük a tejszínt és a kókusztejet, hozzáadjuk a cukrot, illetve a sáfrányt, majd felforraljuk. Ezután alacsony lángon további 10 percig főzzük, folyamatos kevergetés mellett. A tűzről levéve hagyjuk teljesen kihűlni.
Kétféle módon készíthetjük el – ha van fagylaltkészítő gépünk, a szokásos módon, annak leírása szerint készítjük el a fagylaltot, fagylaltgép hiányában a kihűlt krémet egy széles, lapos edénybe öntjük, amelyet lefedve a fagyasztóba tudunk helyezni. 1 óra elteltével kézi habverővel átdolgozzuk, hogy a jégkristályokat összetörjük. Ugyanezt óránként addig ismételjük, amíg szép krémes fagylaltot kapunk.
Tálaláshoz gombócokat formázunk, pohárban vagy kistányérban szervírozzuk – egzotikus gyümölcsökkel, kókuszreszelékkel megszórva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.