Elkészítés: A tésztát hagyományosan kifőzöm. Amíg ez készül, vékony karikára vágom a virslit, ezután kevés forró olajban megfuttatom, majd megszórom pirospaprikával. Egy mélyebb tűzálló tálba teszem a lecsöpögtetett tészta egyik felét, elosztom rajta a virslit majd a tészta másik felét is. A tojásokat, a tejfölt, a borsot és a sót simára keverem, és az egészet a tetejére locsolom. Reszelt sajttal megszórva sütőbe dugom, addig sütöm, míg a sajt szépen ráolvad.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.