Előkészítés: A paradicsomot megmossuk, megszárítjuk. A kalapját levágjuk, a húsát kivájjuk, belső oldalát sózzuk, borsozzuk. A hagymát és a zellert megtisztítjuk, apró darabokra vágjuk A virslit megmossuk, leszárítjuk, karikákra vágjuk.
Elkészítés: A rizst bőséges, sós vízben 15 percig főzzük. Leszűrjük, elkeverjük a tejjel, 3 evőkanál olvasztott margarinnal és a reszelt sajttal. Serpenyőben felforrósítjuk a maradék margarint és 1 kávéskanál olívaolajat, hozzátesszük a hagymát és a zellert, 3 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a karikára vágott virslit, és még 4 percig tovább pirítjuk. Megszórjuk petrezselyemmel, sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a rizst. A tojást felverjük és a rizses töltelékhez keverjük. A sütőt 180 °C-ra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A paradicsomokat megtöltjük a töltelékkel, és a maradék olajjal kikent tűzállótálba helyezzük. A húsleveskockát 4 evőkanál forró vízben feloldjuk, és a paradicsomokat megöntözzük vele. A paradicsomokra a visszatesszük a kalapokat. A tálat betakarjuk alufóliával, és a sütőben kb. 25 percig sütjük. Majd eltávolítjuk a fóliát, és még 5 percig pirítjuk. Melegen vagy langyosan kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.