Elkészítés: A mézdinnyét kettévágom, magját eltávolítom. Az egyik felét megborsozom, öntök bele vodkát. A pitypanglevelekből 4 nagyobbat félreteszek, a többit nagyobb darabokra vágom. A lazacot szintén feldarabolom. A citromból vágok egy karikát, félbevágom.
Egy tányérra rárakom a dinnyét, s megpakolom a pitypanglevelekkel, a lazaccal, a folyami rákkal és az olívabogyóval. Locsolok rá olívaolajat, facsarok rá citromot, a közepére locsolok chiliszószt. A dinnye mellé helyezem a pitypangleveleket, a két fél citromkarikát, locsolok rá citromlevet és olívaolajat.
Beteszem a hűtőbe, hogy jól lehűljön az egész, s az ízek összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.