Elkészítés: A mézdinnyét kettévágom, magját eltávolítom. Az egyik felét megborsozom, öntök bele vodkát. A pitypanglevelekből 4 nagyobbat félreteszek, a többit nagyobb darabokra vágom. A lazacot szintén feldarabolom. A citromból vágok egy karikát, félbevágom.
Egy tányérra rárakom a dinnyét, s megpakolom a pitypanglevelekkel, a lazaccal, a folyami rákkal és az olívabogyóval. Locsolok rá olívaolajat, facsarok rá citromot, a közepére locsolok chiliszószt. A dinnye mellé helyezem a pitypangleveleket, a két fél citromkarikát, locsolok rá citromlevet és olívaolajat.
Beteszem a hűtőbe, hogy jól lehűljön az egész, s az ízek összeérjenek.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.