Apró kockára vágom a szalonnát, majd edényben vajjal együtt sütni kezdem. Ráteszem az apróra vágott hagymát és fokhagymát amikor már a szalonna szépen megpirult, jön a konyak, amit ráöntök a szalonnára, óvatosan meggyújtom, majd lefedem.
Ezt követően jöhet a fűszerezés a borssal, a bazsalikommal, majd a hámozott paradicsomot is ráborítom. Amikor majdnem kész, a vodkát is ráöntöm, majd a tejfölt, egyet forralok rajta.
Közben a penne tésztát kífőzöm és leszűröm, a szósszal összekeverve, reszelt parmezánnal meghintve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.