Elkészítés:
1.) A tésztát a dobozon található útmutató szerint forró sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és félretesszük. Egy merőkanálnyi forró erőlevessel meglocsoljuk, hogy ne ragadjon össze.
2.) Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, rátesszük a megmosott, felkockázott hagymát és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk az összevágott, lehéjazott paradicsomot, majd a tonhalat és a vörösbabot. Sózzuk, borsozzuk, pirospaprikát, oreganót, ketchupot adhatunk hozzá. Ha szépen összefőtt az egész, összekeverjük a kifőtt tésztával.
A tálat frissen tépett bazsalikomlevelekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.