A babot és a pörcöt beáztatom. Másnap felteszem főni. Egy másik edényben kevés zsiradékon megsütöm a szalonnát, rádobom a kockára vágott húst. Amikor már kifehéredett, rádobom a répát, zellert és a krumplit, majd később a többi zöldséget is.
Feleresztem vízzel, fűszerezem. Belemorzsolom a leveskockákat, nyomok bele gulyáskrémet, teszek bele két chilit, a harmadikat belevágom. Felkarikázom a kolbászt.
A zöldségragut a babhoz öntöm. Amikor már minden csaknem puha, beleteszem a kolbászt, beleöntöm a bort.
Tálalok. Merek a tányérba levest, Teszek rá két kanál tejfölt és petrezselyemlevelet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.