Elkészítés: A wokot jól felforrósítjuk, beletesszük az olajat, a fűszervajat, és ismét felforrósítjuk. Kisebb adagokban gyorsan átforgatva fehéredésig sütjük a húscsíkokat. Ami elkészült, azt kiszedjük, melegen tartjuk. Az utolsó adag elkészültekor a félretett húscsíkokat visszatesszük a wokba, majd fedővel letakarva lassú tűzön majdnem puhára pároljuk, ha szükséges, kevés vizet öntünk alá.
A zöldségféléket, ízesítőket hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, és teljesen puhára pároljuk.
Tálaláskor díszítsük koktélparadicsommal, köretként párolt rizs, tócsni, burgonyakrokett, pirított tofu adható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.