A tojást felhabosítjuk a nyírfacukorral, majd hozzáadjuk a citrom lereszelt héjat és a vaníliarúd kikapart magjait.
Egy másik tálban elmorzsoljuk a felkockázott vajat a liszttel, azután hozzáadjuk a ledarált zabpelyhet és a sót. Összeöntjük a két tál tartalmát, és alaposan összedolgozzuk. Alufóliába csomagoljuk az így kapott tésztát, és a hűtőbe rakjuk 30 percre.
Azután lisztezett deszkán kinyújtjuk 2-3 mm vastagra, és nyuszi alakú kiszúróformával kiszúrunk belőle 45 db kekszet. Sütőpapírral leterített sütőlemezre tesszük a kekszeket, és a 170 fokos sütőben 10-12 perc alatt kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.