A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vizet és az olajat. Ezután kanalanként belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet, végül óvatosan beleforgatjuk a keményre felvert tojásfehérjét. Elfelezzük a tésztát, és az egyik feléhez hozzászitáljuk a kakaót.
Sütőpapírral kibélelt, 26 cm-es tortaforma aljába teszünk 2 evőkanálnyit a fehér tésztából. Ezután rácsorgatunk ugyanennyi kakaós tésztát. A kanalazgatást addig folytatjuk, amíg elfogy a tészta. 165 fokra előmelegített sütőben kb. 50 perc alatt készre sütjük.
Megjegyzés
A receptet és a fotót Weisz Zsófia küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.