Elkészítés: Az omlós kekszet nagyobb darabokra tördeljük, és mixer segítségével megdaráljuk. Hozzáadjuk a kristálycukrot és elkeverjük. Ezután hozzáöntjük a folyékony vajat, és újra átmixeljük.
Enyhén kikenjük a süteményforma alját, azután beleöntjük a kekszes keveréket. Elegyengetjük, és jól lenyomkodjuk egy kanál hátoldalával. 30 percre hűtőszekrénybe tesszük.
A zöld citrom héját lereszeljük és kinyomjuk a levét. Hagyunk némi citromhéjreszeléket a díszítéshez.
A tojássárgákat addig verjük, míg világos színű és krémes állagú nem lesz. Belekeverjük a sűrített tejet, majd a citrom levét és lereszelt héját. A keveréket elkenjük a tésztán, és legalább 2 órán át pihentetjük a hűtőszekrényben.
Pár perccel a tálalás előtt keményre verjük a tejszínt. Egyenletesen elosztjuk a süteményen, és díszítjük a megmaradt zöld citrom héjával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.