Elkészítés: 1. Főzzük ki a tésztát. Az utolsó 5 percben adjuk hozzá a mirelit zöldborsót és a julienre vágott kaliforniai paprikát.
2. Amíg a tészta fő, kevés olajon pirítsuk jól meg a vékony csíkokra vágott bacont.
3. Egy lábasban forraljuk fel a tejet, adjuk hozzá a zöldfűszeres krémsajtot. Addig főzzük, míg krémes, mártásos állaga lesz. Adjuk hozzá az apróra vágott petrezselyemzöldet is.
4. Végül keverjük a szószhoz a bacont és a zöldségekkel kifőtt, leszűrt tésztát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.