Elkészítés: A kedvenc tésztánkból főzzünk meg 20 dkg-ot (nekem ez a fusilli). Amíg a tészta megfő, egy tálban összekeverjük a joghurtot, fél dl olívaolajat, 2 gerezd zúzott fokhagymát, a zöldfűszereket, a sót, a borsot, pici citromlevet és pici cukrot, majd betesszük a hűtőbe. Fél fej jégsalátát és 2-3 paradicsomot felkockázunk, majd belereszeljük a sonkát. Rátesszük a tésztát és az öntetet, jól összeforgatjuk, majd tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.