Elkészítés: A zöldségeket enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük. Hozzáadjuk a főtt burgonyát és a csirkehúst, a majonézzel és tejföllel összekeverjük, ízesítjük. 8 keménytojás végeit levágjuk, és belereszeljük a masszába.
A zselatint oldásig melegítjük, hagyjuk langyosra hűlni. Az egészet összekeverjük.
Egy őzgerincformát kibélelünk fóliával. A massza felét beletesszük, és a tojások helyét kialakítjuk. Miután a tojásokat beleraktuk, a maradék masszát ráhelyezzük. Kicsit az asztalhoz veregetjük, hogy tömörüljön. A fóliát felhajtjuk, betakarjuk, 4-5 órára hűtőbe tesszük.
Kiborítva szépen lehet szeletelni. Hidegtálakhoz, sültekhez adjuk. Nagyon mutatós és finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.