Elkészítés:
1. 2 kanál olajon pirítsuk meg a feldarabolt csirkemellet.
2. Mixeljük össze és adjuk hozzá a kockákra vágott, forró vízben 3 percig főzött zöldségeket. Adjuk hozzá a Parmigiano Reggiano sajtot, sózzuk, borsozzuk.
3. Közben készítsük el az alábbi mártást: a hagymát 2 evőkanál olívaolajon pirítsuk meg, adjuk hozzá a darabolt paradicsomot, ízesítsük sóval, borssal. Öntsük hozzá a ragut, majd főzzük további 7-8 percig.
3. Főzzük meg a Mini Penne Rigate Barilla tésztát bő, sós vízben “al dente” keménységűre (azaz nem teljesen puhára, majd keverjük össze a mártással. Felszolgálás előtt adjunk hozzá kevés aprított petrezselymet.
A Barilla Chef tippje:
Ha a cukkinit egészben főzzük meg, és csak ezt követően daraboljuk fel, elkerülhetjük, hogy a zöldség túl puhára főjön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.