Mossunk meg 1 kg spenótot, vágjuk kisebb darabokra, és pároljuk az olívaolaj felén, amíg összeesik, majd adjuk hozzá a felaprított fokhagymát, és pároljuk még pár percig. Ízesítsük sóval, borssal és szerecsendióval.
Futtassuk meg a vajon a lisztet, majd fokozatosan engedjük fel a tejjel, és keverjük csomómentesre. Sózzuk meg a mártást, majd keverjük hozzá a spenótot.
A cukkinit és a paradicsomot szeleteljük fel, a cukkinit pirítsuk meg a maradék olajon.
Az alaprecept szerint elkészített tésztát nyújtsuk vékonyra, és vágjuk kb. 15 × 8 cm-es darabokra, majd rétegezzük tűzálló edénybe a spenótos szósszal, a paradicsommal, a cukkinival és a fetával együtt. A tetejére szósz és a reszelt sajt kerüljön. Süssük 180 fokos sütőben kb. 45 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.