A hagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk. Felforrósítunk 2 ek olívaolajat, megfonnyasztjuk rajta a hagymát. A gombát meghámozzuk, felszeleteljük, majd a hagymához keverjük. Ezután megpirítjuk az egészet, majd sózzuk és borsozzuk.
A húst megmossuk, felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, majd megpirítjuk a maradék felforrósított olajon.
A besamelhez egy másik edényben felforrósítjuk a vajat, majd világosra pirítjuk benne a lisztet. Apránként hozzákeverjük a meleg alaplét, a tejet és a tejszínt. Kevergetve felforraljuk, majd hozzáforgatjuk 10 dkg reszelt sajtot. Sózzuk, borsozzuk, majd egy kis szerecsendióval is ízesítjük.
A besamel negyedét egy kivajazott tűzálló tálba simítjuk. Elrendezünk rajta 3 lasagnelapot, majd ráterítjük a gomba és a hús felét. Ezután rásimítjuk a besamel újabb negyedét, arra ráteszünk 3 tésztalapot, majd újra megismételjük a rétegezést. A legfelső réteg besamel legyen. Végül megszórjuk a lasagnét a maradék sajttal, és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.