Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, a kapott tésztát kinyújtjuk, és kivajazott piteformába nyomkodjuk, majd megszurkáljuk.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük, és addig sütjük a tésztát, amíg kap egy halvány kis pírt.
A töltelékhez egy edényben a hagymákat dinszteljük, majd a pucolt és darabokra vágott gombákat, zöldségeket, reszelt burgonyát is hozzáadjuk, sózzuk, fűszerezzük, és ha a gomba a levét elfőtte, vizet öntünk alá. Kevergetjük, mert leragadhat. A tejszínt is hozzáadjuk, a keményítőt is belekeverjük, majd lehúzzuk a tűzről.
Az elősütött tésztát, ha felpúposodott, egy pohár talpával lenyomkodjuk, majd a tölteléket eloszlatjuk rajta, a tetejére a reszelt sajt kerül, és egy tepsire téve a sütőbe visszatoljuk, a hőmérsékletet csökkentjük 180 fokra, majd készre sütjük kb. 30 perc alatt.
Tálalás eőtt egy kicsit hagyjuk állni, és csak utána szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.