Elkészítés: Olajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát, majd pirospaprikával megszórom, és rádobom a felkockázott húst. Fedő nélkül picit pirítom, öntök alá kevés vizet. Sózom, megszórom majorannával. (Mindenki olyan fűszert használhat, amit a saját pörköltjéhez megszokott.) Fedő nélkül főzöm pár percig, hogy sűrűsödjön a szaftja. Mikor a hús majdnem megfőtt, beledobom a karikára vágott répát, a gombát (ha csiperkét használunk, apróbbakat tegyünk bele, amit hagyjunk egészben, így mutatósabb lesz). Közben külön sós vízben pár percig pároljuk a rózsáira szedett karfiolt (ropogós maradjon!). Ha a répa és a hús már megfőtt, tegyük bele a karikára vágott cukkinit. A tejfölt keverjünk össze kevés liszttelm és habarjuk be a pörköltet, majd keverjük hozzá a karfiolt is. Pár perc után el is zárhatjuk, nehogy a cukkini szétfőjön. A legfinomabb nokedlivel körítve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.