Elkészítés: A pulykamellszeleteket finoman kilopfoljuk, ha szükséges, majd megfűszerezzük, és bekenjük a fokhagymával. Zsírozott tepsibe fektetjük, majd ráhalmozzuk a felaprított zöldségeket és a borsót. Alufóliával lefedjük és kb. 25-30 percig pároljuk. Majd levesszük a fóliát és pirítjuk egy kicsit. Közben a tejföllel, tojással és sajttal sűrű, de azért önthető masszát keverünk. Ezt ráöntjük a piruló zöldségekre, és addig sütjük, amíg az egész szép világosbarna nem lesz.
Személyes hozzáfűzés: Egyszerű elkészíteni és finom. No, és nem hizlal. A fenti zöldségek helyett brokkolival is készíthető. Úgy is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.