Az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk az olajon, ráteszük a felaprított vagy áttört fokhagymát, majd a kockára vágott sertéshúst, és fehéredésig pirítjuk.
Megsózzuk, megborsozzuk és fűszerezzük ízlés szerint oregánóval, végül meghintjük őrölt paprikával, majd egy kevés víz hozzáadásával puhára főzzük. Ha elfogy alatta a víz, pótoljuk, nehogy leégjen.
A húsleveskockát kb. 3-4 dl vízben feloldjuk. Amikor a hús megpuhult, hozzáöntjük a rizst és a leveskockával ízesített vizet.
Közben a zöldségkeveréket vízben puhára pároljuk. Amikor a rizs majdnem kész, beleöntjük.
Ha minden megpuhult, lefedjük és állni hagyjuk, hogy a rizs magába szívja a megmaradt levet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.