A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Közben egy mély tepsit kibélelünk sütőpapírral.
A megtisztított fokhagymát egészben hagyjuk, a vöröshagymát felaprítjuk. A megmosott koktélparadicsomokat félbevágjuk, a paprikát kicsumázzuk, majd a padlizsánnal és a cukkinivel együtt apróra kockázzuk. A leöblített fűszernövények lecsipkedett leveleit finomra vágjuk.
A feldarabolt zöldségeket és az egész fokhagymagerezdeket eloszlatjuk a tepsiben. Megszórjuk az aprított zöldfűszerekkel, megsózzuk, megborsozzuk, és megcsepegtetjük egy kevés olívaolajjal. Az előmelegített sütőben sütjük 30 percig, majd kissé hűlni hagyjuk.
A sajtot finomra reszeljük. A sült zöldséget a sajttal, a mandulával és a maradék olívaolajjal együtt turmixgépbe tesszük, tetszés szerint darabosra vagy krémes állagúra pürésítjük, majd megsózzuk, megborsozzuk.
Végül a szendvicskrémet tálkába töltjük, és a felszeletelt bagettel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.