A meghámozott répát hosszában félbeszeljük, és felszeleteljük. A megtisztított fokhagymát és gyömbért felkarikázzuk. A meghámozott vöröshagymát feldaraboljuk.
Az olajat felforrósítjuk, és megfonnyasztjuk rajta a vörös- és a fokhagymát, valamint a gyömbért. Hozzáadjuk a répát, és néhány percig pirítjuk együtt. Felöntjük 1 l vízzel, beledobjuk a leveskockákat, hozzákeverjük a szójaszószt, és felforraljuk. Ezután kis lángon, lefedve 35 percig főzzük a levest.
A spenótot megmossuk és megszárogatjuk, majd felcsíkozzuk, és a levesbe forgatjuk a megtisztított, felkarikázott újhagymával együtt. Végül lehúzzuk a tűzről, megsózzuk, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.