A vegyes zöldségeket meghámozzuk. Falatnyi darabokra vágjuk mindet, forrásban lévő, sós vízben félpuhára főzzük őket, végül leszűrjük és lecsepegtetjük. A zabpelyhet beáztatjuk a tejbe, és hagyjuk megduzzadni.
Az előfőzött zöldségeket finomra vágjuk, és tálba tesszük. Hozzáadjunk a reszelt sajtot, a zsemlemorzsát, a tojást és a beáztatott zabpelyhet. Megsózzuk, majd curryporral ízesítjük. A masszát alaposan összedolgozzuk, ha szükséges, kevés zsemlemorzsával sűrítjük.
A panírhoz a lisztet és zsemlemorzsát tálba tesszük. A tojást habosra keverjük. A masszából tallérokat formázunk, majd mindet megforgatjuk először a lisztben, majd a tojásban és a morzsában. Végül a felforrósított olajban ropogósra sütjük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.