A combot megmossuk, majd szárazra töröljük. Megsózzuk, megborsozzuk, és félretesszük.
Egy keverőtálba teszünk 1 ek olívaolajat és a tejfölt (vagy joghurtot) és alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott zöld fűszernövényeket, a kakukkfüvet, a lestyánt és a petrezselymet. Megsózzuk, megborsozzuk, majd megszórjuk curryvel. Jól összekeverjük, majd beleforgatjuk a csirkecombot, és 1-2 órára a hűtőbe tesszük.
Meglocsoljuk a tepsit a maradék olívaolaj felével. A tejfölös combokat zabpehelybe forgatjuk, majd egymás mellé sorakoztatjuk a húst a tepsiben, és ráöntjük a megmaradt tejfölös pácot. Megspricceljük olívaolajjal a húst. Lefóliázzuk, 180 fokos sütőbe toljuk, és kb. 50 perc alatt készre sütjük. Az utolsó 10 percben levesszük a fóliát, hogy megpiruljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.