Elkészítés: A rostélyosszeleteket gyöngén kiverjük, sózzuk, borsozzuk, és forró zsírban vagy olajban mindkét oldalát megsütjük.
A szeleteket kivesszük, az olajban az apróra vágott hagymát megpárolunk, majd a húsokat rárakjuk, és kevés vízzel fedő alatt pároljuk.
Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a vékony metéltre vágott vegyes zöldséget, kevés pirospaprikát, babérlevelet. Ha a zöldség egészen megpuhult, hozzáadjuk a 0,5 dl fehérbort, és zsírjára sütjük.
Amikor a zsírjára sült, kiemeljük a hússzeleteket, hozzáadjuk a lisztet, ezzel elkeverjük, és tejföllel felengedjük, 1 kanál mustárt, csipetnyi cukrot adunk hozzá. Végül az apróra vágott petrezselyemzöldet is a mártáshoz adjuk, visszatesszük a húst, átforraljuk.
Köretnek rizst kínáljunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.